logo_Stichting_Het_Klein_Theater

Since 2017

Jaargang 4 - Nr.1

Nieuwe Start

We gaan door!

Na een heel lange periode, van ruim 2 jaar, stil gelegen te hebben zijn we eindelijk weer aan de slag gegaan. De repetities voor 'Dwaalsporen en Zoeklichten' zijn weer begonnen.
Het was, zoals bij zo velen, een hectische periode. De voorstelling Dwaalsporen en zoeklichten stond gepland om in juni 2020 te gaan spelen. Maar ja... Corona. Dus alles liep anders. We zijn gestopt met repeteren en voorbereiden en dus lag alles stil.

Nu, in 2022, zijn we weer begonnen met repeteren. Eigenlijk kan je wel zeggen dat we helemaal opnieuw zijn begonnen. Helaas konden niet alle spelers, van het begin, ook nu weer inhaken. Maar we hebben daar geweldige vervanging voor gevonden. In de volgende nieuwsbrief stellen we de spelers aan je voor.
Martin

Verdrietig nieuws

Er is ook verdrietig nieuws. Op 15 november 2021 is, vrij plotseling, onze voorzitter Martin van den IJssel overleden op 66 jarige leeftijd. Hij was een gepassioneerd voorzitter. Stimuleerde het bestuur en vooral de spelers enorm. Zijn enthousiasme en doorzettings-vermogen waren aanstekelijk. Zelf toen hij ziek was kon hij het niet laten om bij repetities even langs te komen. We zullen zijn enorme inzet voor Het Klein Theater missen.

Martin dank je wel.

Dwaalsporen en Zoeklichten

Ondanks het overlijden van Martin gaan we toch met goede moed door. Inmiddels zijn de repetities voor Dwaalsporen en Zoeklichten weer begonnen. De spelers hebben er na zo lange tijd echt weer zin in. Het was wel even wennen om de teksten weer uit het geheugen op te diepen.

Het kwam wat roestig op gang, maar na een tijdje warmde iedereen op en was het toneelgevoel weer helemaal terug.

We gaan op een bijzonder plek spelen.
De Reigers-Inn, De Steiger 74, Almere-Haven.
Speel Data: 11 en 12 november.

Meer info over het bestellen van kaarten en aanvang tijden kunt u in de komende nieuwsbrieven verwachten.
03-Repetitie
62530912_630409447470526_6488129707899355136_n

De één zijn dood...

Ja zo gaat dat. Er is inmiddels een nieuwe voorzitter in het bestuur toegetreden. Remco Uri heeft deze schone taak op zich genomen. Hij is ook speler bij Het Klein Theater en hij zal dus ook te zien zijn in de voorstellingen, zoals hier (rechts op de foto) bij een repetitie van 'Uitzichtloos' en ook in 'Dwaalsporen en Zoeklichten'.

Tot slot

We hopen je dit jaar ook de mogelijk te kunnen bieden om donateur te worden. We hebben jullie bijdrage hard nodig, omdat we nog zonder subsidies werken.

We kunnen ook altijd creatieve mensen gebruiken. Dus ben je een goede acteur of creatief met kleding, decor, muziek, of... nou ja, vul maar in. Neem dan contact met ons op.
Heb je interesse om je bij onze leuke groep aan te sluiten, stuur dan een e-mail naar info@hetkleintheater.nl
facebook website 
Email Marketing Powered by MailPoet