logo_Stichting_Het_Klein_Theater

Since 2017

Jaargang 4 - Nr.3

Reprise voorstelling 18 december

We gaan nog één keer spelen in Casa Casla

D&Z-Site-09
Outside,And,Inside,Railway,Tunnels
We zijn blij en trots op de twee uitverkochte voorstellingen van 11 en 12 november. Twee keer een uitverkocht huis dat hadden we niet kunnen dromen. Ook de reacties waren zeer positief. Dus iedereen die is komen kijken hartelijk bedankt.

Het is daarom dan ook zo fijn dat we de voorstelling op zondagavond 18 december 2022 nog één keer mogen spelen.
Dit keer in Casa Casla in Almere stad. Aanvang 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur.
Toegang €12,50 pp.

Iedereen die niet in de gelegenheid was om op 11 of 12 november de voorstelling bij te wonen krijgt nu dus de kans om dat alsnog te doen. En mocht je de voorstelling al gezien hebben, maak je dan een beetje reclame voor ons? Het zou mooi zijn als we weer een volle bak hebben.

Terugblikken

De repetities hebben lange tijd stil gelegen door Corona. We zijn in november 2019 begonnen met de repetities en de bedoeling was om in mei 2020 te spelen. Uiteindelijk werd het november 2022. Gevolg was wel dat de voorstelling er alleen maar beter op werd en de spelers hun rol echt eigen konden maken.
20221111_184806463_iOS
De inzet van spelers, bestuur, techniek en vrijwilligers was overweldigend. Er werd veel van ze gevraagd. Zo heeft Robin Lith, onze lichtman, een prachtig lichtontwerp gemaakt en heeft Chantal Demarteau ons gecoacht tijdens repetities. Ook daar hebben wij veel aan te danken.
D&Z-Site-08

Dank

We zijn veel dank verschuldigd aan Jeroen van der Meulen. Hij heeft tijdens de repetitieperiode ruimte beschikbaar gesteld in de Bivak (Creative ArtLabs Almere) waar wij gratis gebruik van konden maken.
collage-bivak

Reserveer kaarten voor 18 december 2022

Aanvang 19:30 uur
Inloop vanaf 19:00 uur

Casa Casla
Weerwaterplein 3
1324 EE Almere


Reserveer hier je kaarten
Kaarten kosten € 12,50 pp
www.hetkleintheater.nl

Na het reserveren ontvang je een betaalverzoek per e-mail. Dit doen wij handmatig dus het kan even duren voor je die ontvangt. Zodra die betaald is, is de reservering definitief.Wordt donateur

Stichting Het Klein Theater ontvangt tot nu toe nog geen enkele vorm aan subsidies. Als u donateur wil worden van onze stichting en een kleine jaarlijkse of maandelijkse bijdrage wil leveren dan kunnen wij ons 'waarachtig spel' nog beter maken.
Stuur een e-mail naar: info@hetkleintheater.nl

Spelers gezocht

Lijkt het je leuk om mee te werken bij Stichting Het Klein Theater? Ben je een goede acteur of creatief met kleding, decor, muziek, of... nou ja, vul maar in. Neem dan contact met ons op.
Stuur dan een e-mail naar info@hetkleintheater.nl
facebook website 
Email Marketing Powered by MailPoet