Absurdistische eenakter van C. Heijdel en A. Fickweiler – duur 20 min

Uitzichtloos gaat over 4 individuen die op elk op hun eigen manier naar het leven kijken. Soms letterlijk door een verrekijker. Twee engelen kijken naar 2 toeristen die elkaar bevechten om het beste plekje. De Engelen geven commentaar of wat er voor hun ogen gebeurd, terwijl de toeristen steeds meer met elkaar in conflict komen. De engelen verbazen zich om de nutteloosheid van de discussie van de twee toeristen, die inmiddels steeds verder in elkaars haar vliegen. Toch weten de toeristen de engelen uiteindelijk te verrassen.

Uitzichtloos kan gespeeld worden op bijna elke locatie. Zowel een huiskamer, een theaterzaal, vergaderruimte of buiten in een park. We spelen deze voorstelling op aanvraag.

Heeft u interesse om deze ongeveer 20 minuten durende voorstelling te laten spelen voor een uw school, bedrijf, feest, evenement of andere gelegeheid, neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Uitzichtloos
Categorie├źn: Voorstellingen

1 reactie

Cees Heijdel · 23 juni 2023 op 14:47

Bedankt voor het kiezen van 1 van onze toneelstukken.
Cees & Arnold

Reacties zijn gesloten.