Absurdistische eenakter van C. Heijdel en A. Fickweiler

Uitzichtloos gaat over 4 individuen die op elk op hun eigen manier naar het leven kijken. Soms letterlijk door een verrekijker. Twee engelen kijken naar 2 toeristen die elkaar bevechten om het beste plekje. De Engelen geven commentaar of wat er voor hun ogen gebeurd, terwijl de toeristen steeds meer met elkaar in conflict komen. De engelen verbazen zich om de nutteloosheid van de discussie van de twee toeristen, die inmiddels steeds verder in elkaars haar vliegen. Toch weten de toeristen de engelen uiteindelijk te verrassen.

Uitzichtloos kan gespeeld worden op bijna elke locatie. Zowel een huiskamer, een theaterzaal, vergaderruimte of buiten in een park. We spelen deze voorstelling op aanvraag.

Categorie├źn: Gespeeld

1 reactie

Cees Heijdel · 23 juni 2023 op 14:47

Bedankt voor het kiezen van 1 van onze toneelstukken.
Cees & Arnold

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *