Sluit je aan bij Het Klein Theater

Bij Het Klein Theater is altijd ruimte voor nieuw talent. Spelen bij Het Klein Theater betekend dat je je aansluit bij een leuk groep mensen die allemaal een passie hebben voor theater. We zijn geen professionals en we zijn geen opleiding of school. Dus het wordt wel van je verwacht dat je enige speel ervaring hebt.

Maar er is meer te doen bij ons. Want om te kĂșnnen acteren op een podium zijn er meer zaken nodig dan spelers alleen.

Zo is iemand die handig is met publiciteit en social media ook hartelijk welkom. Of iemand die goed is in kleding vinden of maken. Decorbouw is ook handig, hoewel wij over het algemeen niet heel veel decor gebruiken. Maar 2 rechterhand en kunnen acteren, is dan wel handig.

Maar het gaat natuurlijk vooral om spelers. Jong, oud, dik, dun, groot, klein, etc.

Wij zoeken vooral acteurs met enige ervaring. Dan hoef je echt geen professional te zijn, maar je hebt wat vrijetijd over en wil je inzetten om je in te leven in een rol.

Wij spelen gemiddeld 1 voorstelling per jaar, maar zo nu en dan ook korte stukken tussendoor. Dus het is niet zo dat je gelijk 100 pagina’s uit je hoofd moet leren. Als je voor het eerst gaat meespelen, dan gaan we kijken wat er bij je past. We werken vaak met een regisseur en die kan ook goed inschatten wat bij je past.

Dus vul onderstaand formulier in en sluit je aan.

Wanneer je het formulier hebt ingevuld, dan zullen wij contact met je opnemen om eens te komen praten of je komt een keer langs tijdens een repetitie.

Welkom!

Sluit je aan
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Jou interesse
Meerdere opties mogelijk
Jou ervaring
Slechts 1 optie mogelijk
Vul hier eventueel extra informatie in