Avondvullende Tragikomedie in vier bedrijven door Antoon Hol.

Iedere dag ontmoeten zes zwervers elkaar voor de ingang van een verlaten spoortunnel. De levensverhalen van de mislukte dichter Victor, de autistische Jeremy, de filosofisch ingestelde Tjeerd, de schizofrene Paula (die denkt dat ze Jeanne d’Arc is) de weggelopen gothic Emma en de oude prostitué Corrie open baren zich in de loop van het stuk.

Ondertussen dienen ze af te rekenen met de ijverige gemeente ambtenaar Harrie, die hen weg wil hebben. Dit leidt o.a. tot de oprichting van de vrijstaat Vagebond.

Ondanks de onderliggende tragiek blijven de zes zwervers optimistisch en valt er naast een traan vooral ontzettend veel te lachen.

De repetities voor deze voorstelling hebben, door de Corona crisis, lang stil gelegen waardoor de geplande voorstellingen in 2020 niet door konden gaan. Maar begin 2022 hebben we de draad weer opgepakt en is er weer hard gewerkt om u een leuke avond te bezorgen.

We spelen dit keer op een bijzondere plek. Namelijk Reigers Inn in Almere-Haven. Een voormalig garagebedrijf. Maar helemaal omgebouwd tot een mooie ruimte voor allerlei creatieve toepassingen, waaronder theater.

We hebben er echt weer zin in om te laten zien waar we zo hard aan gewerkt hebben. Begonnen met repeteren in November 2019(!) en nu dan, met een lange onderbreking door corona, in November 2022 het theater.

Gebruik het online formulier om kaarten te reserveren of klik HIER.

De karakters
Dit zijn v.l.n.r., Corrie, Victor, Emma, Jeremy, Paula, Tjeerd en Harrie. – Klik op de foto voor meer informatie.


Ze hebben allemaal zo hun eigen ideeën over hoe ze in het leven staan. Om u een beetje in de stemming te krijgen stellen ze zichzelf aan u voor. Klik op de foto.

Lees ook de nieuwsbrief, daar zie je de laatste ontwikkelingen.