Toneelstuk van Neil Simon in 3 bedrijven

Het gaat Joe Benjamin voor de wind, zijn bedrijf is een groot succes en hij is een welvarend man. Hij is getrouwd met Rose en heeft 3 kinderen. De tweeling zussen Sarah en Bente en de ‘verloren zoon’ David die een nogal losbandig leven leidt.

Op een nacht gaat het alarm af. Het lijkt loos alarm, maar Joe ontmoet diezelfde nacht een vreemdeling die beweert een boodschapper van God te zijn. Wanneer Joe zijn boodschap niet gelooft heeft dat grote gevolgen voor hem en alles en iedereen om hem heen.

Wat zou jij doen?

De Uitverkorene is een luchtige bewerking van het Bijbelse verhaal van Job en wordt op de Brechtiaans methode gespeeld door (in volgorde van opkomst):
Remco Uri, Alexa Lustig-Ubachs, Alexandra van Stempvoort, Hendrina van de Pangaart, Stan van de Wiel, Roel van Rijnsoever, Arie van Veen, Arjon Vonk.

Lees meer.

Categorieën: Gespeeld